image-slider-3

Notarissen met een passie

En dat is de scheepvaart en binnenvaart! Al jaren houden wij ons bezig met alles dat scheepvaart ademt op notarieel gebied. We werken aan hypotheken, teboekstellingen, overdrachten en internationale transacties en zijn dan helemaal in ons element. Wie wij zijn? Wij zijn gedreven en doelbewuste notarissen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in deze nichemarkt opgedaan en zijn daardoor op de hoogte van alle handelingen, wetten en regels.

Niet zo vreemd, gezien de locatie van ons kantoor. De Drechtsteden vormen een belangrijk centrum voor de Nederlandse binnenvaart en wat is het mooi om in de thuishaven daarvan, Zwijndrecht, gevestigd te zijn. Er wonen en werken veel scheepvaartondernemers in de buurt en velen daarvan hebben wij geadviseerd en begeleid.

Die jarenlange ervaring heeft geresulteerd in kennis en kunde. Héél veel kennis en kunde. Die we uiteraard nog steeds dagelijks inzetten voor onze, even zo gepassioneerde, klanten.

 

Scheepsnotaris, tot uw dienst!

Met oprecht plezier zetten wij ons voor u in. U als zakelijke klant of u als particulier, maar altijd u als mens. Want of u nu een binnenvaartschip wilt aanschaffen waarmee u uw zakelijke ambities waar kan maken of een hypotheek op een plezierjacht wilt afsluiten, zodat u met uw geliefden de wereld rond kan varen, Scheepsnotaris helpt u. Een stapje dichter bij uw dromen.

 

Flexibel

Als wij beweren dat wij meedenken met onze klanten, dan menen wij dat ook! We zijn ons ervan bewust dat veel van onze (zakelijke) klanten, niet altijd in de gelegenheid zijn om binnen kantooruren tijd vrij te maken. Bij Scheepsnotaris doen wij niet aan kantooruren. We maken net zo graag een afspraak met u in de avonduren of in het weekend. En lukt het u niet om langs te komen in het mooie Zwijndrecht, dan komen we toch gewoon naar u? Kunnen we meteen dat prachtige schip of die geweldige boot bewonderen.

 

Een klein lek laat een groot schip zinken. Wij gaan voor een waterdichte werkwijze!

Drie keer scheepsrecht?

Het getal 3 speelt een belangrijke rol in de scheepvaart.
Een kapitein was vroeger verplicht om zijn bemanning
drie maaltijden per dag te geven. Wie zich
had misdragen, kon drie slagen met een plank krijgen.
Er waren drie getuigen nodig om iemand ter dood
te veroordelen aan boord.
Drie keer was dus het scheepsrecht

Vraag het de Scheepsnotaris!

Hoe zit dat nu ook al weer met brandmerken?
Wat is een teboekstelling?
Welke papieren heb ik nodig?
Met de Scheepsnotaris vaart u een rechte koers.
Duidelijkheid, eerlijkheid en professionaliteit voorop.
Heeft u vragen? Stel ze ons! Wij helpen u